Hver dag i syv år: Bortadopteret datter kørte i bus med sin biologiske mor

En britisk mor er blevet genforenet med sit datter, 65 år efter den lille pige blev bortadopteret. Nu viser det sig, at de i syv år mødte hinanden som fremmede i bussen.

Freda Pickering, som i dag er 83 år, var 19 år og ugift, da hun i december 1948 fødte datteren Carole. Den lille pige blev som femårig adopteret af et ægtepar, der boede 11 kilometer fra hendes biologiske mor. Carole gik på den nærliggende skole i Leeds, og hver dag tog hun bussen i skolen. Den samme bus som Freda var konduktør på.

I syv år var de dagligt kun få skridt fra hinanden, uden at nogle af dem anede det. Først i 2005, da Carole fandt frem til sin biologiske mor, gik det pudsige sammentraf op for dem.

LÆS OGSÅ: Misbrugt pige fundet død i køleboks: 22 år gammelt mysterium endelig løst

- Det er utroligt at tænke på, at vi var så tæt på hinanden i alle de år Carole gik i skole, siger Freda Pickering til Daily Mail.

Hun var efter bortadoptionen blevet gift med sin mand Ron, men det lykkedes aldrig parret at få børn sammen.

Derfor er Freda, som i dag er enke, også ekstra taknemmlig over at have fået kontakt til datteren, der i dag er 65 år og selv har to børn og børnebørn.

Caroles far var en kroatisk mand, som giftede sig med en anden kvinde, efter han havde haft en kort affære Freda i 1948. Freda selv var ikke klar over, hun var gravid, før hun fødte barnet cirka en måned for tidligt.

LÆS OGSÅ: Var sammen i 65 år: Edith og Jerry døde samme dag

Selv om hun gerne ville have beholdt Carole, var hun godt klar over, at det ikke var muligt, og den lille pige blev derfor bortadopteret.

- Jeg bebrejder dig ikke. Jeg er ikke sur, og jeg har altid forstået, at det må have været en utrolig svær beslutning. som du var nødt til at tage, skrev Carole blandt andet i et brev til Freda, da hun første gang kontaktede sin biologiske mor.

I dag ses mor og datter så tit de kan, og de taler i telefon sammen flere gange om ugen. 

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Dagens Gossip