Hver tiende vil holde "fri for børn" i ferien

Danskernes interesse for voksenhoteller er på fem år nærmest eksploderet. I forhold til sidste vinter har omkring 45 procent flere gæster til den kommende vinter booket en rejse til Spies’ voksenkoncept Sunprime Hotels.

Spies indviede det første voksenhotel i 2007. Siden er salget gået stærkt, og den eksplosive vækst vil fortsætte i sommeren 2014, hvor der åbnes to nye Sunprime-hoteller i Tyrkiet. Her er der i forvejen tre, som nu får selskab af Sunprime Numa Beach i Alanya og Sunprime Beachfront i Marmaris.

Ferie: Ø-hop og hyggekrydstogt i Filippinerne

Sunprime Numa Beach er nybygget og ligger – ikke overraskende - direkte på stranden. De fleste værelser har havudsigt, og flere har direkte adgang fra værelset til en pool. I Marmaris ligger det nyrenoverede Sunprime Beachfront ud mod strandpromenaden og i gåafstand fra havnen og den livlige basar. Alle værelser er nyrenoverede og med en indretning, der er tilpasset skandinavisk smag og stil.

- Vi ser en stigning i salget af vores sommerrejser 2014 til vores voksenhoteller på hele 95 procent. For at kunne holde trit med efterspørgslen jagter vi lige nu flere hoteller, som har kvaliteter til at indgå i vores kæde af voksenhoteller, siger administrerende direktør i Spies, Jan Vendelbo.

Her er vinterens fem bedste strande - og næste sommers

Med de to nye hoteller i Tyrkiet kan Spies nu tilbyde 14 voksenhoteller, hvor aldersgrænsen er 16 år: fem i Tyrkiet, to på Gran Canaria, to på Mallorca og et på henholdsvis Phuket, Tenerife, Rhodos, Kreta og Cypern.

Dagens Gossip