Hvidovre-duo på euforisk sky

Hjemmeholdets og kampens bedste spiller, Jonas Hebo Rasmussen, havde da også svært ved at få armene ned.

- Der har været nogle vilde måneder på Hvidovre Stadion på det sidste med oprykningen, og nu topper vi det med at slå Brøndby her på stadion. Det er simpelthen fantastisk, sagde han til TV3 Plus og forklarede sensations-resultatet således.

- Vi har følelsen af, at vi kan slå alle, og vi starter godt og begynder at lugte blod. Og det bliver endnu mere, da vi scorer et fantastisk mål, sagde Jonas Hebo Rasmussen, der nu vil have mere modstand fra øverste hylde i pokalturneringen.

- Lad os endelig få endnu et Superligahold. Det er de kampe, der er sjove og fede at spille. Så vi glæder os til næste runde.

Han lagde dog ikke op til den store fest i omklædningsrummet efter pokaloverraskelsen onsdag aften. For som Jonas Hebo Rasmussen sagde:

- Det bliver stille og roligt, for vi skal alle på arbejde i morgen.

Mikkel Knudstrup, der satte det hele i gang med sit perfekte langskud efter frispark, erkendte, at det var en helt særlig følelse.

- Hårene rejste sig på kroppen. Det er noget jeg altid har drømt om, sagde Hvidovre-spilleren til TV3 Plus.

Han havde dog sørget for at øge sandsynligheden for at blive målscorer.

- Det er sjældent, at jeg rammer den så godt, men jeg har trænet det meget i denne uge, så det er på tide, den endelig sidder der. Det var skønt, sagde Mikkel Knudstrup, der mener, at rollen som fodboldmæssig lillebror i lokalområdet nu har skiftet ejer.

- Nu er det vist os, der ejer Vestegnen, fastslog Hvidovres målscorer til 1-0.

 

 

 

Dagens Gossip