Hvidt om Champions League-sejr: Fulgte gameplan perfekt

KIF Kolding København sikrede en debutsejr til den nye træner Aron Kristjansson ved at vinde Champions League-opgøret ude mod polske Wisla Plock med 26-25.

Holdets målmand Kasper Hvidt var yderst tilfreds med opladningen under islændingen.

- Et stort tillykke til Aron, der sammen med Bilal (Suman, red) havde lagt en god gameplan, som vi fulgte til punkt og prikke.

- Vi var et skridt foran kampen i gennem, og vi skabte hurtigt et forspring, vi kunne give og tage af, som gjorde, at vi kunne vinde med et mål, siger Kasper Hvidt.

Målmanden stod fremragende bag et godt forsvar i første halvleg, hvor modstanderen kun scorede otte mål, og efter pausen trådte danskerne selv offensivt i karakter.

- Forsvaret var rigtig stærkt, men det har vi set i næsten alle kampe, vi har spillet, at modstanderen sjældent scorer mere end 25 mål. I dag fungerede vores angrebsspil rigtig godt, og vi holdt hovedet koldt, hvilket er vigtigt på udebane i Europa.

Med sejren er KIF Kolding København et stort skridt nærmere andenpladsen i Champions League gruppe B. Holdet kan selv sikre den med en hjemmesejr over gruppens agterlanterne Dunkerque HB Grand Littoral den 23. februar.

- Det betyder rigtig meget. Vi har hele tiden haft ambitionen om at gå videre og helst med en så god placering som mulig, så det er vi glade for.

- Men i Europa Cup kan man ikke tage noget for givet. Dunkerque ligger nummer et i Frankrig lige nu foran Mikkel Hansens Paris, hvilket siger noget om deres kvaliteter, siger Kasper Hvidt.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip