Hvis du har planer om at rejse til sommer, så bør du læse dette

Skrevet af Emil Martesen

18/04/2024
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Hvis du har planer om at rejse ud af landet til sommer, så bør du læse dette.

Dagens topnyheder

I 2022 lancerede Apollo for første gang konceptet 'Destination ukendt'. Rejser for den dristige globetrotter, som har modet til at booke en pakkerejse og dernæst lade skæbnen bestemme, hvor i verden, man ender:

”Danskerne viste sig hurtigt at være over gennemsnittet vovede og eventyrlystne. Så det har været en sjov lancering. Og det har været ekstra sjovt at se andre store spillere prøve deres egne versioner af konceptet i år. Efterfølgere er til gengæld sjældent bedre end originalen, så vi glæder os over at kunne gentage succesen med Destination ukendt for tredje gang", smiler Glenn Bisgaard, salgschef i Apollo, ifølge en pressemeddelelse.

Glæden er til at forstå, for der er ingen tvivl om, at rejsearrangørens "hemmelige" rejser er blevet en stor succes. Ved sidste års frigivelse af rejser tog det således mindre end to dage, før alle rejserne var blevet afsat. Og det var rejsende i aldersgruppen 59-65, der viste sig at være de mest spontane.

Udvider mulighederne

Tidligere kunne Apollos rejsende til "Destination ukendt" vælge mellem to forskellige kategorier: Standard og Plus. Valgte man sidstnævnte, kunne man som minimum sikre sig et firestjernet hotel for et par hundrede kroner ekstra. I år udvider Apollo dog valgmulighederne til i alt fire forskellige kategorier: Standard, Plus, Exclusive og Flight Only.

”I år har vi taget endnu mere hensyn til, at der er forskel på folk - både i forhold til, hvor modige og kræsne vi er, og, ikke mindst, hvilket budget man har. Med dette års rejser har vi derfor valgt at udvide tilbuddet. På den måde kan den enkelte i højere grad skræddersy ferien efter præferencer og muligheder – men uden at det sker på bekostning af spændingen og helhedsoplevelsen,” forklarer Glenn Bisgaard.

Apollos rejser til "Destination ukendt" lanceres i morgen den 18. april. Der er kun et begrænset antal rejser, som sælges efter først-til-mølle princippet.


Om ”Destination ukendt”
Ved rejser til "Destination ukendt" vælger den rejsende afrejseperiode og hotelkategori. Destinationer og hoteller vil dernæst blive afsløret i slutningen af ​​maj. Rejseperioden er fra uge 32 til uge 36.

Priser fra:

• Ukendt destination kun fly: fra 798,- (kun flybillet)

• Destination ukendt Standard: fra 1.998,- (minimum 2+ stjernet hotel)

• Destination ukendt Plus: fra 2.998,- (minimum 3+ stjernet hotel)

• Eksklusiv destination ukendt: fra 4.198,- (minimum 4+ stjernet hotel)