Hvis du optør din bøf før du steger den - så gør du det helt forkert

Du har lyst til steak, og kommer i tanker om, at du har et par stykker fryseren - hvad gør du så nu?

Hvis du svarede “Jeg tøer dem op”, så tager du grueligt fejl. I hvert fald hvis du spørger den professionelle kok, Dan Souza.

LÆS OGSÅ: Kvindelig bartender kan et trick, der får hele baren til at hyle af begejstring

I en video fra ‘America’s Test Kitchen’, som gør en dyd ud af at udfordre forældet køkken-visdom, demonstrerer Dan Souza forskellen på at tilberede en optøet steak og en frossen steak - og resultatet er chokerende.

LÆS OGSÅ: Teenagepige har fået en genial idé: Se, hvad hun kan med en bananskræl

- Da vi afprøvede det her i køkkenet, foretrak vi klart den frosne bøf, siger han i videoen.

Ud over, at din steak ifølge Dan Souza smager bedre, får du også en tids- og en størrelsesmæssig gevinst, hvis du smækker bøfferne direkte fra fryseren og på panden.

Se det her:

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip