Hvis du optør din bøf før du steger den - så gør du det helt forkert

Skrevet af Ronja Ryde

09/08/2014

Mest læste i dag

Du har lyst til steak, og kommer i tanker om, at du har et par stykker fryseren - hvad gør du så nu?

Hvis du svarede “Jeg tøer dem op”, så tager du grueligt fejl. I hvert fald hvis du spørger den professionelle kok, Dan Souza.

LÆS OGSÅ: Kvindelig bartender kan et trick, der får hele baren til at hyle af begejstring

I en video fra ‘America’s Test Kitchen’, som gør en dyd ud af at udfordre forældet køkken-visdom, demonstrerer Dan Souza forskellen på at tilberede en optøet steak og en frossen steak - og resultatet er chokerende.

LÆS OGSÅ: Teenagepige har fået en genial idé: Se, hvad hun kan med en bananskræl

- Da vi afprøvede det her i køkkenet, foretrak vi klart den frosne bøf, siger han i videoen.

Ud over, at din steak ifølge Dan Souza smager bedre, får du også en tids- og en størrelsesmæssig gevinst, hvis du smækker bøfferne direkte fra fryseren og på panden.

Se det her: