Hvordan knytter du hånden? Det kan sige meget om din personlighed

Skrevet af Redaktionen

03/03/2016

Dagens topnyheder

Ligesom at nogle kan sige meget om din personlighed, så er der også folk, som mener, at måden du knytter din hånd, kan sige noget om dig som menneske.

Knyt din hånd hurtigt og se så, hvordan den lukker.

Måden den lukker på, kan nemlig afsløre meget, skriver de på det svenske medie Expressen:

Sådan er du, hvis du lukker hånden som på billede A:

Hvis du lukker hånden ligesom vist ved billede A, så er du udadtil er du en følelsesladet person, med en stærk fantasi. Du er meget empatisk, har selvironi og er meget entusiastisk, men der er også lidt plads til usikkerheder.

Indadtil kan du godt lide at blive taget vare på, og du er stor tilhænger af, at folk er helt ærlige overfor dig. Du kan godt være for god af dig og føle, at det bliver udnyttet.

Læs også: Sådan gør han dig helt klar til sex ifølge dit stjernetegn

Sådan er du, hvis du lukker hånden som på billede B:

Udadtil virker du meget charmerende. Nye kontakter og venskaber er nemt for dig at få. Du er meget selvsikker, og karriere og fremdrift er lige noget for dig.

Indadtil frygter du at blive såret. Du har tit store forventninger, men er bange for at blive skuffet.

Sådan er du, hvis du lukker hånden som på billede C:

Udadtil er du humoristisk, kreativ, praktisk og god til at få tingene gjort. Du er helt pjattet med alt, hvad der er skøn, og du kan godt lide kunst. Du har også en tendens til eftertænksmhed - hvilket også medfører, at du bekymrer dig nogle gange.

Indadtil er du ofte stille  i en konflikt, så der ikke er nogen, som bliver sårede. Du er god til at vide, hvad du har brug for, og har derfor et meget omsorgsfuldt netværk og nogle gode mennesker omkring dig. 

Hvis du vil se flere karakteristika, så kig på den svenske avis Expressen

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler: