Hvorfor mennesker med ar på sjælen er bedre partnere

Der er ingen grund til at bakke ud, hvis du lige har mødt en sød fyr eller dame, der viser sig at have en noget svær fortid.

Personen har måske gennemgået en svær barndom. Måske har vedkommende været ude i noget rod i sine teenageår. Måske har personen endda mistet en kær, siddet i fængsel, taget stoffer, haft en sygdom eller andet, der ikke går væk med lidt trøsteshopping eller en omgang øl med vennerne. Og hvad så?

Hvorfor skal det hindrer dig i at se personen fremadrettet. En person med ar på sjælen kan være den bedste elsker, den bedste partner og den største livsnyder, og du kan derfor roligt date ham eller hende, fordi:

1) De er rige på livet
De har set, hørt og oplevet ting, du aldrig vil komme i nærheden af at opleve. Det ligger der en tung lærdom i, som kun kan komme dig til gode. Du behøver ikke gennemgå de samme ting, men kan lære nogle vigtige lektioner af den anden.

2) De er ikke så bornerte
Du kan tale med dem om alt, råt for usødet. De er vant til at tale om vanvittige hændelser, sårende øjeblikke og større ting i livet end hvilken smartphone, du mon skal købe næste gang. Er der problemer, tager de dem gerne op og lægger ikke låg på. En lort er en lort, og det kan man sagtens overkomme. Der er ingen grund til at pakke ting ind eller holde sig tilbage. 

Læs også: Derfor skal du ikke være kæreste med en kvinde, der er mere lækker end dig

3) De har karakter
Ar giver personlighed – og dem har den her type date en masse af. Alt, hvad vi oplever, skaber os, og selv de grimme ting kan der komme noget godt ud af. Den ’arrede’ person vil gå igennem ild og vand for dem, der betyder noget for vedkommende, fordi personen ved, at man ikke dør af det – og hellere dør, mens man prøver at beskytte dem, man holder af, end slet ikke at prøve.

4) De stikker ikke halen mellem benene
De har været på bunden før, og derfor er det ikke verdens undergang, hvis de gennemgår en svær tid igen. De ville aldrig forlade dig eller løbe skrigende væk, fordi tingene bliver svære. De ved, at man kommer ud på den anden side igen.

5) De kommer hurtigt videre
Skænderier, svære øjeblikke, tab og ting, der sårer, er ikke nyt for dem. Den største lektion, livet har lært dem, er derfor, at man ligeså godt kan komme videre, nyde nutiden og glæde sig til fremtiden. Er du en diva i et forhold, er en person med ar på sjælen den bedste medicin til at få dig ned på jorden. I kan sagtens diskutere (for en lort er stadig en lort), men så er det heller ikke værre, end at I kan komme videre.

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip