Hvorfor ser vi ikke altid pæne ud på billeder?

Hvorvidt du er fotogen eller ej, handler ikke kun om de ansigtstræk, naturen har givet dig.

Det har også stor betydning, hvordan du lægger din makeup og sætter dit hår. Ifølge skønhedsredaktøren på det amerikanske skønheds- og modesite Popsugar.com, Miriam Lacey, forklarer, hvilke tre klassiske fejl vi ofte begår, som kan være grunden til, at vi ser håbløse ud på fotos.

Sådan ser du fem kilo lettere ud på ti sekunder. Få tricket på Femina.dk

1) Vi bruger foundation med titanium dioxid

Hvis du ofte ser bleg ud i ansigtet, eller det ser ud som om, du har lyse plamager, så kan det skyldes din foundation eller concealer.

Stoffet titanium dioxid findes ofte i disse produkter, men desværre reflekterer det lyset i blitzen, som fotografen gerne bruger her i den mørke tid. Så vælg en foundation uden, hvis du forventer, at der vil være folk med kameraer til stede.

2) For højt hår

Har du tænkt dig at lade dig rive dig med at trenden med højt Pompadur-hår til julens fester, så bør du nok genoverveje det.

Det ser mærkeligt ud på gruppebilleder, hvis du er den eneste med en højt opsat frisure, og selv på portrætfotos kan du også risikere at håret er skæmmende.

Måske vil fotografen også være nødt til at kappe det øverste af for at gøre billedet nogenlunde harmonisk, og det vil ikke gøre noget godt for dig.

Tjek galleriet med makeuppen til alle julens fester på Femina.dk

3) Blege læber og kinder

I dagslys kan det godt være, at du foretrækker, at bruge farver i ansigtet, som næsten falder i et med din normale hudfarve.

Men på fotos vil du absolut gøre dig bedst, hvis der er lidt mere farve i dine læber og dine kinder.

Problemet er, at kameraet udjævner farverne i dit ansigt og dermed dine træk, så du er nødt til med makeup at skabe skygger og lys, så du er sikker på, at du faktisk ender med et vellignende foto.  

Lisbeth Madsen, NewsDesk Aller Media

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip