Hysterisk 'bridezilla' dikterer alt: Brudepiger skal kontrolvejes og må ikke veje mindre end bruden

En email-korrespondance mellem en meget kontrollerende brud og hendes brudepiger har skabt overskrifter på flere medier.

Bruden lader til at være prototypen på en “bridezilla”.

Det er en af brudepigerne, der har lækket korrespondancen, skriver Opposing Views.

Den begynder med, at bruden lægger nogle regler for brudepigerne.

E-mailen lyder:

- Jeg vil gerne lige komme med nogle grundregler.

- Kontrolvejning begynder om tre uger. Jeg vil i hvert fald gerne have lidt tid efter Thanksgiving til at få min krop til at glemme, hvad jeg har spist, så jeg tænkte at I også ville have lidt tid.

- Ingen må være tyndere end bruden. Det betyder, at Kelly og Lizzie kommer på en protein-vægtøgningskur indtil maj. Jeg får diætisten til at ringe til jer og diskutere kostplanen.

- Sengetider vil blive strengt overholdt op til bryllup. Jeg kan absolut ikke tolerere, at I alle sammen har rande under øjnene.

- Alle bikinier op til brylluppet skal være stropløse. Jeg kan ikke forfærdelige sol-striber i stropløse kjoler.

- Hvis du planlægger at klippe dit hår, så vær venlig at indsende dit foreslåede nye look, før du gør noget (det gælder også for hårfarvning).

- Blæk: Betragt dette som en begravelse af alle planer om tatoveringer frem til brylluppet. De af jer, som har synlige tatoveringer vil blive kontaktet privat med midlertidige metoder til at fjerne dem. 

Til slut i brevet skriver bruden:

- Bare for sjov! Eller… næsten. Elsker jer.

Brudepige bortvist for kort pandehår
Men selvom slutreplikken kunne få det til at lyde som om, at bruden kun mente instruktionerne for sjov, taler resten af email-korrespondancen et andet sprog.

- Det er blevet gjort mig opmærksomt, at en af mine brudepiger har begået en overtrædelse af regel nummer 8 i bryllupskontrakten. Regel nummer 8 forklarer klart, at “Hvis du planlægger at klippe dit hår, så vær venlig at indsende dit foreslåede look, før du gør noget (det gælder også hårfarvning)". Selvom jeg er sikker på, at det var en lille forglemmelse, vil jeg gerne minde alle om straffen for at overskride reglerne. Hvis man ikke formår at overholde mine regler, kan det resultere i bortvisning fra brylluppet!, skriver bruden.

En anden mail viser, at en af brudepigerne rent faktisk blev fjernet fra gruppen for at overtræde reglerne. Hun fik senere brudens nåde og blev lukket ind igen.

- Så længe at hendes pandehår gror ud senest to uger før brylluppet, vil hun få lov til at deltage i vores festligheder. Hun har forsikret mig om, at hun vil bruge hesteshampoo for at håret vokser hurtigere indtil da, står der i mailen.

I en tredje mail skriver den hysteriske brud:

- Jeg tænkte, at i kunne lave et google docs-dokument, hvor alle dagligt kan opdatere deres kalorieindtag. På grund af eksaminer har jeg ikke været god til at bede om ugentlige kontrolvejninger, men et regneark ville være en god måde til, at jeg kan overvåge alles indtag af kalorier. Hvad tænker I?

Dagens Gossip