I 1956 reddede han en baby-pige fra at drukne: 59 år senere afslører hun en dyster hemmelighed

Judy Hunt Charest fra Nashville i Tennessee, USA, har altid spekuleret på, hvad der skete, da hun som spæd fandt i en isnende kold flod juleaftens dag.

Hun var kun tre måneder gammel, og det var først, da hendes mor lå på dødslejet, at sandheden kom frem. Det rapporterer WSMV

I løbet af Judy Hunt Charest første tre levemåneder var hendes mor blevet mere og mere syg. Hun havde en fødselsdepression. Omgivelserne blev ved med at sige, at moderen nok skulle komme sig, og at hun ikke skulle bekymre sig om det.

Juleaftensdag i 1956 forsvandt hun. Moren kørte til en nærliggende bro, kravlede over gelænderet og hoppede med sin spæde datter i armene ned i det iskolde vand.

Da hun ramte vandet, var det, som om, hun blev slået ud af psykosen og igen vendte tilbage til virkeligheden. Hun råbte desperat om hjælp. Jack Knox, en håndværker, der så moderen Margurite Hunt, hoppe fra broen, sprang straks efter for at hjælpe hende op.

- Jack kom hen til mor. De siger, at da mor ramte vandet, rev chokket fra det kolde vand hende ud af psykosen og tilbage til virkeligheden. Han kommer hen til mor, og hun begynder at skrige ‘Mit barn, mit barn’. Og Jack indser, at der var et barn, forklarer Judy Hunt Charest.

Det lykkedes Jack Knox at redde moderen op på en båd og svømme tilbage og få fat i babyen. De fokuserede dog primært på moderen, fordi de troede, babyen var død.

På det tidspunkt to én af mændene på båden fat i den lille pige og vuggede hende. Hun begyndte at hoste, trække vejret og dernæst græde.

- Jeg havde det fint. Der var intet galt med mig. Ingen vand i lungerne, ingen brækkede knogler. Jeg havde det helt fint. Det var et mirakel for os begge to, siger Judy Hunt Charest.

Moderen var senere en af de første i staten, der blev diagnosticeret som bipolar - i gamle dage kaldet manio-depressiv. Der blev ikke snakket om den skæbnesvangre juleaftensdag i 21 år. Det var først, da moderen kort før sin død, afslørede hvad der var sket.

Først for et par måneder siden fik Judy Hunt Charest takket sin redningsmand.

Læs også: 76-årige Ruth var på nippet til at miste sit hus: Så vandt hun den HELT store gevinst i Lotto

- Jeg tror, at mor til slut tilgav sig selv. Hun havde det virkelig svært med det. Jeg sagde igen og igen ‘Det er et mirakel. Se, hvad vi har’. Meget kunne være endt den dag, men det gjorde det ikke, siger hun.

Se indslaget nedenfor.

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip