By i chok: Forsvundet pige blev myrdet af klassekammerater

Skylar Neese forsvandt sidste sommer, da hun en nat sneg sig ud af vinduet på sit værelse. Siden har politi og borgere, i byen der huser under 2000, ledt efter teenageren.

I hele byen var der opsat plakater af den 16-årige, både på tankstationen og hos den lokale tatovør.

Først nu, 9 måneder senere, har politiet fået et gennembrud i sagen. En klassekammerat har nemlig indrømmet overfor politiet, at hun sammen med en anden klassekammerat planlagde at myrde Skylar.

De to piger indrømmer, at have lokket Skylar ud af familiens lejlighed, hvor efter de stak hende ned med flere knivstik. I fællesskab gemte de hende i et større buskads i en lokal landsby cirka 50 kilometer derfra.

Efterforskerene på sagen var utroligt chokerede over det koldblodige mord, begået af helt normale 16-årige piger.

Selvom hverken politi eller myndigheder vil offentliggøre navne på de to gerningsmænd, så har de lokale i byen, godt regnet ud, hvilke piger det drejer sig om.

- Det er ondsvagt, hvem beskytter de her piger? Hele tre familiers liv er ødelagte på grund af det her mord, lyder det fra den lokale barber i byen Star City i West Virginia. Han deler stadig armbånd ud, med Skylars navn på.

Den ene pige, står nu til 20 års fængsel. Anklageren vil dog have hende dømt som voksen, for her rækker strafferammen op til 40 års fængsel, skriver Huffingtonpost.

Dagens Gossip