I dag er årets mest deprimerende dag

Hvis du hænger lidt med næbet i dag, er du langt fra den eneste. En slavisk gennemgang af mere end to millioner tweets viser, at første mandag efter nytår er den dag om året, hvor folk er mest negativt stemte. Det skriver Daily Mail.

Læs også: Online dating boomer ved årsskiftet

Undersøgelsen er lavet af drink-producenten Upbeat. Den viser, at der her er fem gange så mange tweets, der handler om skyldfølelse end resten af året. Skylden er typisk forbundet med brudte nytårsforsætter og gæld efter julegaveindkøb. Desuden er der seks gange så mange klager over det dårlige vejr - og det går i øvrigt mændene mere på end kvinderne.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Også Evian har lavet en undersøgelse blandt pendlere, hvor også i dag blev udpeget som den mest triste dag. En tredjedel beskrev deres togrejse som kedelig, og en femtedel mente, at det at vende tilbage til arbejde var deprimerende.

Set fra den lyse side, kan det altså kun gå fremad fra i dag. Du kan blandt andet se frem til Valentinsdag, den første weekend med solsking, d. 24., 25. og 31. december, som skulle være årets lykkeligste dage.

Dagens Gossip