I dag er det international onanidag: Her er grundene til, du skal komme i gang

Den 7. maj er international onanidag, hvor alle, mænd som kvinder, opfordres til at tilfredsstille sig selv seksuelt.

Denne opsigtsvækkende dag er blevet markeret siden 1995. Det var den amerikanske sexproducent Good Vibration, der opfandt dagen som følge af, at politikeren Jocelyn Elders fik sparket af Bill Clinton for at foreslå, at amerikanske elevers seksualundervisning også skulle dreje sig om onani. Det skriver norske Side2.

Læs også: I morgen skal du smide tøjet og arbejde nøgen i haven

Første lørdag i maj er Arbejd nøgen i haven-dag og deler derfor i år dag med den internationale onani-dag, så hvis du har en hånd fri, når du alligevel er på havearbejde iført bar røv, så kan de to ting måske kombineres.

Ifølge Side2 er der alt mulig grund til at komme i gang med at onanere, især fordi en orgasme frigør proteinstoffet endorfiner og hormonerne dopamin og oxytocin. Alt sammen noget som gør godt for dig - du vil blive i godt humør og føle dig lykkelig.

Læs ogsåSådan får du bumser til at forsvinde på en nat

For mænd kan det decideret være livsreddende at rive i jernet i tide og utide, for hyppig onani kan forebygge prostatakræft.

Inden du lever op til 7. maj-markeringen, er et godt råd, at du onanerer på forskellige måder, ellers kan det nemlig blive vanskeligere at få orgasme, når man dyrker sex med sin udkårne.

Følg Dagens Frække for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip