I dag kan Gimi Levakovic blive udvist af Danmark

Overhovedet i den berømte og berygtede Levakovic-familie, som blandt andet er kendt fra en dokumentarserie på TV2, kan blive udvist til Kroatien i dag, torsdag.

Gimi Levakovic er blandt andet tiltalt for dødstrusler og for at have været i besiddelse af en skarpladt pistol. Det skriver BT.

Ifølge mediet nægtede han sig skyldig, da retssagen begyndte her til formiddag ved Retten i Næstved.

Sagen begyndte, da politiet blev kaldt ud til noget tumult ved en ejendom i Korsør den 1. maj i år.

Her var Levakovic indblandet i et skænderi og havde ifølge politiets tiltale truet to kvinder med, at han ville skyde dem. Han blev anholdt på stedet.

I forbindelse med anholdelsen blev et værelse, som han stod som lejer af, ranssaget, og politiet fandt en Walther P38-pistol med to magasiner med hver otte skarpe patroner samt 22.500 kroner i kontanter.

Gimi Levakovic har siddet varetægtsfængslet siden 2. maj. Hvis han kendes skyldig, kan han blive udvist til Kroatien, hvor familien oprindeligt stammer fra, efter endt afsoning af en eventuel fængselsstraf.

I april blev Gimi Levakovic' to brødre Django og Stefano Levakovic udvist for bestandigt efter at have begået et groft hjemmerøveri mod en 77-årig mand i Kastrup.

Levakovic-familien er i medierne blevet navngivet som ’Danmarks mest kriminelle familie’ - ifølge TV2 er godt 45 medlemmer af familien bosat i Danmark.

Følg Dagens Politirapport for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip