I denne alder er allerflest deres partner utro

Skrevet af admin

04/08/2016

Dagens topnyheder

Sandsynligheden for, at personer i et parforhold vil være utro mod deres partner, er dobbelt så stor, når de er 39 år. Det viser en ny undersøgelse fortaget af datingsiden IllicitEncounters.com ifølge The Sun

Studiet viser desuden, at selvom risikoen er allerstørst i det 39. leveår, så er der også øget chance for sidespring i det sidste år af hvert årti i forhold til andre aldre i livet. Altså når folk er 19, 29, 39, 49, 59, 69 og så videre.

Mens den farligste alder, når det gælder utroskab, er 39 år, så kommer 49 år ind på en stensikker andenplads - efterfulgt af 29 år på en tredjeplads. 

Læs også: 3 tegn på at på at du er utro uden at vide det

1.000 personer har ifølge The Sun deltaget i forsøget, hvor man har set på mønstre for utroskab og fundet ud af, hvornår i livet folk oftest har en affære. Selvom forskerne ikke kan svare på, hvorfor sidespring er mest almindelige netop i det sidste år af hvert årti, så er der altså et meget tydeligt mønster.

- Vores research viser, at nogle folk er utro for at fange deres partners opmærksomhed. Hvis deres partner er arbejdsnarkoman og ikke er tilgængelige for dem, så er det at blive fanget med en anden en måde at sige: 'Hey, hvis du elsker mig, så vis mig opmærksomhed', fortæller en talsmand for IllicitEncounters.com.

Men hvordan lurer man, om ens partner går rundt og overvejer en affære? Her er forskernes svar på, hvorfor folk har sidespring, selvom de elsker deres partner.

Følg Dagens Frække for flere lignende artikler: