I denne danske by bytter kvinder sex for husly og mad

At give sex for husly og mad lyder måske som et vilkår i tredjeverdenslande. Men det er faktisk tilfældet her i Danmark også.

I Randers vælger nogle kvinder at sælge deres krop. Til gengæld får de ikke penge, men mad, samvær og husly. Det skriver Randers Amtsavis.

Værestedet Perron Fire forsøger at hjælpe kvinderne, der især stammer fra grønland. Det kan dog være svært at bryde tabuet. 

- Det viser, at det handler om “noget for noget”-princippet. Kvinderne gør det for at få tag over hovedet eller for at få samvær. Vi har forståelse for, at udsatte grønlandske kvinder ofte har et kompliceret liv bag sig, som kan inkludere incest og overgreb, hvilket gør, at de kan have et forvrænget billede af deres seksualitet, siger Gine Nørager, der er afdelingsleder for Særlige Sociale Indsatser i Randers Kommune og er tilknyttet Perron Fire.

Afdelingslederen har ikke tal på, hvor mange kvinder, der lever under sådanne forhold i Randers. Netop fordi det er så tabubelagt at være prostitueret, ønsker de færreste at tale om det.

Læs også: Denne ‘Walking Dead’-stjerne hjalp med at sætte en stopper for omfattende sexslavehandel

Hun forsøger sammen med værestedet at give kvinderne et sted at bo.

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip