I hele sit liv er hun blevet hånet for sin store mave - så tager hun en drastisk beslutning, som chokerer alle

En summende lyd af hvisken fulgte Tracy Ryan som en mørk skygge, da hun som barn gik ned ad skolens gange, hvor de andre elever vendte ryggen til hende og begyndte at tale lavmælt til hinanden.

Hun er blevet mobbet på grund af sin vægt i det meste af livet.

Den systematiske hån begyndte i en tidlig alder, da klassekammeraterne her begyndte at komme med onde bemærkninger og frøs hende ud af fællesskabet.

At spise blev hendes trøst, og hun opbyggede med tiden en falsk facade, der viste en glad og velfungerende kvinde, men i virkeligheden var Tracy Ryan ramt af den rene elendighed.

Læs også: Tyk mor stoppede med at drikke cola og droppede sin mand - resultatet er fantastisk

Læger og ernæringseksperter forsøgte at hjælpe den store kvinde til at tage fat i det voksende problem, en fedme på grænsen til det dødbringende, men Tracy Ryan lærte at begrave sin frygt og fortsatte med at leve det usunde liv.

Vægten viste 155 kilo, da hun nærmede sig sin 30 års fødselsdag.

Risikoen for at blive ramt af kræft, hjertesygdomme og diabetes var så alvorlig, at det i en alder af 32 år lykkedes den amerikanske kvinde at finde en indre viljestyrke og den professionelle hjælp, der skulle blive begyndelsen på et imponerende vægttab.

Se her videoen af kvindens fantastiske forvandling: 

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

 

 

 

Dagens Gossip