IBA skal bo i Design City Kolding

I 2009 slog IBA dørene op i Kolding for knap 500 studerende. I dag er tallet tredoblet, og IBA i Kolding mærker stor interesse blandt de unge for at få en videregående erhvervsuddannelse.

- IBA har sine rødder i erhvervsskolerne, men blev en selvstændig institution for et år siden. Derfor er det også helt naturligt, at uddannelsesinstitutionen får bygget sit eget ’hus’, som giver plads til fremtidig vækst og understreger en selvstændig og stærk profil, siger Jørn Pedersen, formand for IBA og borgmester i Kolding.

I dag ’bor’ de 1500 IBA-studerende på to adresser – i IBC’s bygninger på Skamlingsvejen og Hansenbergs på C.F. Tietgensvej i Kolding. Det nye uddannelsesdomicil forventes at blive på 7.000 kvadratmeter, og skulle efter planen kunne stå færdigt ved udgangen af 2015.

Bliv ven med Dagens Kolding på Facebook - Altid gratis nyheder

Det bliver placeret i campusområdet i centrum af Kolding: Design City Kolding, som binder et spændende uddannelsesområde sammen.

I området ligger i forvejen Designskolen Kolding og IBC og det nye SDU, som bliver landets første lavenergiuniversitet, når det snart står færdigt. Desuden er Kolding HF & VUC ved at opføre deres nye bygning, som skal åbne i foråret 2014.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip