Ibi Makienok knokler i Miami: Ferie er ingen undskyldning

Træningen kan hurtigt blive skiftet ud med sol og badeferie, når mange danskere sætter kursen mod eksotiske destinationer.

Men hos kendisparret Ibi Makienok, der tidligere lød navnet Ibi Støving og Simon Makienok, er ferie ikke lig med træningsfri.

Det fremgår af parrets Instagram-profiler, hvor fodboldspilleren og tv-værten ganske flittigt deler træningsbilleder fra deres ferie i millionbyen Miami.

- Forberedelse 2.0, skriver Simon Makienok til et billede på det sociale billeddelingsmedie af ham selv taget i træningscenteret.

Simon Makienok, der har en fortid hos danske Brøndby IF, spiller i øjeblikket hos engelske Charlton Athletic F.C., hvortil han er på udlån fra italienske Palermo

Parret, der blev gift i september for to år siden, er taget en tur til det amerikanske, hvor de har planlagt en bilferie rundt i landet.

Ifølge tv-værtens Instagram-profil kommer turen blandt andet til at gå forbi New Orleans, Austin, Las Vegas og Los Angeles.

Men selv om kendisparret har en lang tur foran sig og bruger noget tid i træningscenteret, så er der da også blevet lidt tid til at dase ved poolen og på stranden, fremgår det af deres billeder.

Se nogle af Simon Makienoks og Ibi Makienoks opslag fra deres ferie her:

https://www.instagram.com/p/BGCna0kq9U5/?taken-by=planetibi

Her: https://www.instagram.com/p/BGGKfGpyxut/?taken-by=smakienok

Og her: https://www.instagram.com/p/BGFBucXyxge/?taken-by=smakienok

/ritzau/FOKUS

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip