Ibi Støving spilder ikke tiden

Skrevet af Aller Media

05/03/2014

Dagens topnyheder

39-årige Ibi Støving prioriterer sund kost og træning højt i sin hverdag, men det føles faktisk ikke så besværligt at leve sundt – heller ikke selvom man har travlt. Det fortæller den smukke tv-vært til magasinet MOVE i denne uge.

- Jeg bruger ikke så meget tid på sofaen, og selv om jeg elsker at sove længe, står jeg tidligt op, så jeg kan træne. Alt andet ville være spild af tid. Nogle gange prioriterer jeg søvnen, hvis jeg kan mærke, at jeg har brug for det, men jeg prøver så vidt muligt at proppe træningen ind i de huller, jeg har, i stedet for at sidde på café, shoppe eller tale i telefon. Jeg er nok bare lidt af en drengepige, og mine ører bliver nærmest rødglødende, hvis jeg taler længere end 10 minutter ad gangen, siger Ibi Støving.

Ibi Støving er på blodtypediæt. Læs mere på femina.dk  

Får mere energi
Tv-værten, der på det seneste har jongleret med to jobs og både har nået at lave ’Go’ appetit’ og 'Hvem bor hvor’ til TV2, tager den gode disciplin med sig, hvor end hun er. Selv på de rigtig lange arbejdsdage prioriterer hun sin træning.

Nogle af Hollywoods smukkeste kvinder er lidt for optagede af at være slanke. Men er de for tynde? Se billederne på femina.dk og døm selv

- Når vi er rundt i landet på optagelser og har haft en 12-timers arbejdsdag, kan jeg godt få lyst til bare at hoppe på hovedet i seng, men får jeg først lagt mig, kommer jeg ikke op igen. Derfor sørger jeg næsten altid for at få rørt mig, for jeg kan mærke, det giver mig mere energi, og jeg får en langt bedre søvn, siger hun til MOVE.

Af redaktionen, FEMINA/NewsDesk, Aller Media