Ibi Støving: Vores forhold vækker forargelse

39-årige Ibi Støving blev kæreste med den 16 år yngre fodboldspiller Simon Makienok sidste sommer, og til hendes store forundring vakte det både forargelse og forundring på flere danske medier, da hun offentliggjorde sin kærlighed til den unge fodboldspiller. Det fortæller hun til magasinet MOVE i denne måned.

Køkkenchef Thomas Rode: Jeg føler mig begæret. Læs mere på femina.dk 

- Det er helt utroligt! Vi har hverken taget stoffer, gjort noget kriminelt eller slået på Anakin (hendes søn, red.), men alligevel pisser vores forhold folk af. Jeg føler mig meget ung, og min sindstilstand er vel ikke mere end 29 år gammel – til gengæld har Simon sådan en rolighed, som man kun finder ved mænd, der har været igennem et helt liv. Vi er det perfekte match, og der er jo ikke nogen, der dør over, at vi er sammen. Så jeg forstår ikke den heksejagt, som medierne har blæst op, siger Ibi Støving.

Forfatteren Knud Romer kan ikke få nok af sin kone: ”Hun bliver smukkere hele tiden” siger han på femina.dk 

En større mening med det

At valget faldt på en fodboldspiller, er måske ikke helt tilfældigt, selvom det ikke har været noget bevidst valg. Siden barndommen har hun nemlig været Liverpool-fan, og hun er måske den eneste danske tv-værtinde, der ikke er sportsvært, som kan forklare, hvad offside er.

- Jeg er ikke gået efter en kæreste inden for et bestemt erhverv – jeg er gået efter et godt menneske. Jeg har i en sen alder fundet ud af, hvad jeg ikke vil have, og jeg tror, der er en større mening med det, hvis man ser på det rent kosmisk. Hvis det er Simon, jeg skal være sammen med, var jeg jo nødt til at vente, til han var gammel nok. Vi kunne ikke have fundet hinanden for 10 år siden, så mens jeg har fedtet rundt i udlandet og udviklet mig, er han blevet voksen, så vi kunne møde hinanden, siger Ibi Støving til Move.

Af redaktionen, FEMINA, NewsDesk,  Aller Media

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip