Ibi Støvrings seksuelle debut: Sådan var det

De fleste kan huske første gang, de havde sex. Men det er formentlig ikke, fordi det var en fantastisk oplevelse - nærmere det stik modsatte.

I programmet "Den halvnøgne sandhed" på TV2 fortæller flere kendte om deres oplevelser med sex - blandt andet deres seksuelle debut. Skuespiller og tv-vært Ibi Støvring medvirker i programmet, og hun kan godt huske den første gang, som var langt fra perfekt.  

LÆS OGSÅ: Nøgenbilleder tøvring og Makienok smider tøjet

- Jeg var meget sent ude. Nu kommer jeg jo fra Randers, og der fik jeg at vide, at jeg var utrolig sent ude, siger Ibi Støvring i programmet.

Selvom det er mange år siden, 39-årige Ibi tog hul på sexdiciplinen, ved hun præcis, hvor mange minutter hendes første lagngymnastik varede.

- Det tog tre minutter. Og grunden til jeg ved det tog tre minutter, er, at jeg lå og kiggede på det digitale klokværk i vindueskarmen. Så jeg kiggede ikke på ham, fortæller en ærlig Ibi i programmet og tilføjer:

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

- Det tog ikke særlig lang tid, og det var ikke særlig fedt.

Man må håbe, at der er sket nogle forbedringer, siden Ibis første gang. For tiden ser hun ud til at more sig glimrende med den unge fodboldløve Simon Makienok - parret poster ofte intime og romantiske billeder på sociale medier.

Programmet sendes hver lørdag kl 20.50 på TV2 Zulu.  
 

Dagens Gossip