Ibrahimovic i nyt angreb mod Guardiola

I sin bog 'Jeg er Zlatan' fra 2011 var han meget kritisk over for den nuværende Bayern München-træner, og den kritik følger han nu op på i et interview med tyske Der Spiegel.

- Han er en fantastisk træner, men han er kujon. Han er ikke nogen mand, er Ibrahimovic citeret for at sige i interviewet.

De to kom på kant af hinanden, da Ibrahimovic efter en fabelagtig start på sin tid i Barcelona endte på bænken. Den degradering blev ifølge Ibrahimovic tacklet rigtig dårligt, og det er dét, der får svenskeren til at kritisere Guardiola igen:

- Han ofrede mig for Messi, og han havde ikke modet til at fortælle mig det, siger den nuværende Paris Saint Germain-angriber, der vurderer en anden tidligere træner langt højere end Guardiola:

- Mourinho behøver ikke spille skuespil. Ikke ligesom Guardiola, der så gerne vil være perfekt. Tiger Woods ville også være perfekt, og se hvad der skete med ham. Det er det samme med Guardiola. Alle mennesker har en mørk side.

Efter tiden i Barcelona røg Zlatan Ibrahimovic videre til AC Milan og er altså nu i den franske liga hos Paris Saint Germain, mens Pep Guardiola efter et sabbatår nu er at finde hos de forsvarende Champions League-mestre Bayern München. Det karrierevalg får også en kommentar med på vejen af svenskeren:

- Hvorfor valgte Guardiola Bayern München? Fordi det er et hold, der fungerede perfekt uden ham. Det var i forvejen en komplet pakke. Han har hentet nye spillere ind, men der var ikke behov for dem, siger Ibrahimovic.

Dagens Gossip