Ibrahimovic udbygger topscorerføring med hattrick

02/04/2016

Martin Braithwaite scorede lørdag sit niende sæsonmål, da Toulouse besejrede Caen, men Zlatan Ibrahimovic var nok en gang manden i rundens hovedrolle, da svenskeren og Paris Saint-Germain tog endnu en favoritsejr i den franske liga.

Hjemme på Parc des Princes blev Nice nemlig dukket med 4-1, og Ibrahimovic stod for tre af træfferne.

Dermed nåede han op på 30 mål i 32 kampe i den franske liga. Det er mere end dobbelt så mange mål som nummer to på topscorerlisten i Ligue 1. Den plads deles af PSG-holdkammeraten Edinson Cavani og Lyons Alexandre Lacazette, der har scoret 14 mål hver.

Den svenske stjerneangriber gjorde det til 1-0 efter et kvarter, men blot tre minutter senere udlignede Nice overraskende ved Hatem Ben Arfa.

Men Zlatan Ibrahimovic var slet ikke færdig, og med endnu en scoring ti minutter før pausen, sikrede han PSG føringen halvvejs.

Den brasilianske midtstopper David Luiz sendte 3-1-målet ind kort efter pausen, inden Ibrahimovic fuldbyrdede sit hattrick små ti minutter før tid.

PSG har sikret sig mesterskabet for flere runder siden, og med sejren over Nice har hovedstadsholdet hele 25 point ned til Monaco på andenpladsen.

Der resterer seks kampe for PSG.

Det gør der også for Toulouse, som har fire point op til den rigtige side af nedrykningsstregen efter 2-0 hjemme over Caen.

Den danske landsholdsangriber Martin Braithwaite scorede sit niende ligamål, da han slog sejren fast fem minutter før tid.

Guingamp med Jonas Lössl og Lars Jacobsen spillede 2-2 hjemme mod Montpellier og har seks point ned til stregen.