Ida Corr spiller ud på de sociale medier

Som titlen antyder, synger Corr på engelsk og dermed lægger hun kursen om. Popstjernen med de gambianske rødder har de senere år foretrukket dansk.

Forårets sejrende »X Factor«-dommer udsendte det nye nummer i går for at markere, at hun er blevet TDCs nye ansigt - et job L.O.C. og Casper Christensen også er kendt for.

Singlen kan downloades fra iTunes og Corr giver sine fans en hel masse muligheder for at lege med musikken. »Hold My Head Up High« lanceres nemlig på en række sociale medier. På TDCs Facebook-side og lignende steder kan fansene eksempelvis remixe, producere coverversioner, indspille egne dansesekvenser og designe et cover.

»Jeg er overbevist om, at der nok skal komme noget godt ud af dette projekt og jeg håber, danskerne tager godt imod min invitation«, siger Corr om sit »Ida Corr featuring dig«-eksperiment.

Den 36-årige sangerinde og sangskriver var senest albumaktuel i 2012, hvor hun barslede med CD’en »Singled Out«. Efter planen følger Corr denne plade op allerede til september.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip