Ida Corr: »X Factor« skaber ikke en karriere

»Jeg tror, hans chancer for en karriere er rigtig gode, når »X Factor«-lysene slukker. Og det er præcis det, jeg snakker så meget om. For hvad nu, hvis vi piller deltagerne af scenen og stiller dem op på en scene et andet sted? Ville man så tro på ham, mærke ham og synes, at det, han lavede, var fedt? Eller bare tænke, at det er noget lort?,« siger Ida Corr til bt.dk.

Hun ved, hvad hun ville gøre, hvis hun pludselig så Chresten stå på en scene et andet sted.

»Hvis jeg kom ind et sted og så Chresten sidde og synge, så ville jeg tænke, »hvor fanden kommer han fra? Ham vil jeg gerne høre mere til«. Og det er netop det, der er afgørende for, hvordan de klarer sig bagefter.«

Derfor tror »X Factor«-dommeren ikke på, at Chresten - som mange andre af de tidligere deltagere - forsvinder væk i mørket, når lysene på scenen slukkes. 

»Man skal selvfølgelig passe på med ikke at blive en døgnflue. Men det, man skal gøre sig klart er, at »X Factor« ikke skaber en karriere. »X Factor« er et vindue, hvor man får lov til at udstille sig selv og får lov til at vise noget af sig selv. Men det er jo ikke en karriere. For den skal man selv skabe med de mennesker, der er omkring en,« lyder det fra Ida Corr, der henviser til, at der er rigtig mange andre, der starter ud som musikere, men som heller aldrig klarer den.

Dem hører man bare ikke om. Men det gør man i »X Factor«, hvor man har fået et indblik i, hvor hårdt og svært det er at slå igennem.

»Der har været meget kritik af, at deltagerne aldrig bliver til noget efter »X Factor«. Men det er hårdt arbejde, og der skal rigtig mange ting til. Og det skal der også efterfølgende,« siger Ida Corr.

Derfor skal der svinges en pisk over deltagerne, eller også skal de selv sørge for at svinge pisken over sig, så de holder sig i gang. For når lysene går ud, er der ingen til at gøre det for dem længere.

»Jeg ville da synes, det var fantastisk, hvis det var mig, der skulle holde pisken over Chresten. Men jeg håber da, at dem, der er med til at arbejde med ham nu, ser det samme lys i ham, som jeg gør, og har lyst til at udforske ham på den måde, som han skal udforskes.« 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip