Idé til nyt badeanlæg fremlægges på borgermøde

Oprindeligt var det planen at opføre en moderne badeanstalt i Kolding Fjord for enden af Lyshøj Allé, men gradvist har projektet udviklet sig. På et borgermøde på torsdag præsenteres et revideret projekt for et badeanlæg, og samtidig skydes en idefase i gang, så borgerne får mulighed for at komme med forslag til placering af anlægget.

Badeanlægget er et af vinderprojekterne i den landsdækkende konkurrence "Byg det op", som DR og Dansk Arkitektur Center står bag. Udformningen af det oprindelige forslag er ændret, og nye muligheder for placering af badeanlægget er i spil.

- Der er flere årsager til, at det oprindelige projekt er ændret. Blandt andet havde nogle af naboerne reservationer overfor den planlagte badeanstalt, og efterhånden som klager og indsigelser løb ind hen over sommeren, kunne DR sammen med de øvrige samarbejdspartnere se, at de umuligt kunne gennemføre projektet inden for de korte tidsfrister for "Byg det op.", fortæller områdechef Bent Jensen Mouboe fra Kolding Kommune og fortsætter:

- Samtidig viste de årlige driftsudgifter sig overraskende høje som følge af, at både vi og arkitekten ønskede et flytbart anlæg. I stedet har arkitekter og COWI, der er bygherrerådgiver for DR, forsøgt at udvikle projektet, så vi får et spændende badeanlæg, der kan realiseres inden for de fastsatte rammer.

Borgermøde

Nu er skitsen til det nye projekt klar. Kolding Kommune inviterer til borgermøde på torsdag klokken 19 på KUC, Ågade 27 i Kolding.

Her vil arkitekt Mads Lund præsentere det reviderede projekt for badeanlægget, borgmester Jørn Pedersen skyder idefasen om placeringen i gang, og til slut bliver der mulighed for at stille spørgsmål og komme med input til projektet.

- Da projektet har ændret karakter, har vi valgt at indbyde borgerne til at komme med forslag, så vi får fundet den bedst mulige placering til badeanlægget, siger Bent Jensen Mouboe.

Idefase

Efter borgermødet offentliggøres tegninger af badeanlægget på kolding.dk, og herefter kan borgerne komme med forslag til placering frem til 12. september. Ideerne vil danne grundlag for politikernes beslutning.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip