Iførte sig paryk, gik ind i banken og blev anholdt af politiet – men ikke for bankrøveri

En civil vejlenser fik sig noget af et chok, da vedkommende i dag, onsdag kort før middag så en mand iføre sig en paryk og efterfølgende gå ind i Den Jyske Sparekasse på Havnepladsen i Vejle. Det skriver Vejle Amts Folkeblad.

Vidnet havde set to personer parkere en bil udenfor banken, hvorefter den ene havde iført sig paryk, og vidnet frygtede derfor, at et bankrøveri var under opsejling.

Politiet blev derfor alarmeret, hvorefter flere patruljevogne ankom til Havnepladsen.

Her blev både manden, der ventede udenfor sparekassen, og manden med parykken anholdt og kørt på stationen.

Siden har Sydøstjyllands Politi dog afvist overfor Vejle Amts Folkeblad, at der var tale om et bankrøveri.

- Det er rigtigt, at det ser mystisk ud, at man ser en person tage en paryk på for at gå ind i en bank. Derfor kører vi også ned og henvender os til manden i banken og den anden person udenfor. Men der er ikke foretaget et bankrøveri eller et forsøg derpå. Manden var inde for at veksle nogle penge, siger vagthavende til avisen.

Selvom politiet dermed afviser spekulationerne om et potentielt bankrøveri, så valgte ordensmagten alligevel at anholde begge mænd.

- Vi anholder de to, fordi de er kendt af os i forvejen, og der er flere ting, som vi gerne vil snakke med dem om. Der er flere ting, som vi gerne vil have udredt, siger vagthavende, der hverken ønsker at oplyse alderen på de to mænd, eller hvordan politiet i forvejen har kendskab til dem.

Følg Dagens Politirapport for flere lignende artikler:

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip