Igen: Betjente i fotovogne overfaldet med sten

Tre gange på kort tid er politiets fotovogne i Københavns-området blevet angrebet med sten. Senest søndag aften, hvor en motorcyklist i fart kastede en sten igennem bagruden på en af politiets fotovogne, mens der sad en betjent i den.

Det skete på Hillerødgade i København, skriver eb.dk

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og information

- Vi efterforsker sagen, men gerningsmanden er ikke fundet endnu. Vi efterforsker mulighederne for at få fat i ham. Betjenten tog det roligt, da de normalt er udsat for lidt af hvert, siger Jens Jespersen, leder af Færdselsafdelingen, Københavns Politi, til eb.dk.

Der skete kun materiel skade.

LÆS OGSÅ: Politiet efterlyser vidner: Betjent fik kastet sten i hovedet

Samtidig efterforsker politiet fortsat en episode mandag den 26. august. Her fik en betjent kastet en sten i hovedet, mens han sad i fotovogn på Buddinge Hovedgade i Buddinge.

Betjenten måtte efterfølgende behandles på skadestuen.

Men der har, ifølge eb.dk, været en helt tredje episode i Tingbjerg, som Københavns Politi ikke har nævnt i pressen før nu.

- Det var den 6. august. kl ca 13.45 om eftermiddagen. Der er to-tre mænd som kaster sten mod en ATK-bil (Automatisk Trafikkontrol red.) og rammer sideruden, og ryger ind i bilen. Politimanden der sidder i bilen bliver ramt overfladisk på det ene ben, siger Jens Jespersen.

Og i februar var politiet ude for en lignende episode, da en 400 gram tung metalgenstand blev smidt igennem bagruden på en ATK-vogn på Avedøre Havnevej i Hvidovre. Det medførte, at en 34-årig færdselsbetjent blev ramt af glas.

Her er der siden rejst tiltale for grov vold mod tjenestemand mod to 19-årige mænd og en 20-årig mand.

SE BILLEDET I STOR FORMAT HER:

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip