IKEA glasskab ’eksploderer’ i hovedet på 14-uger gammel baby: Nu advarer moderen andre IKEA-kunder

En mor fra Huyton i England fik sig noget af et chok, da hun mandag morgen først hørte et brag og ser derefter skrig fra hendes 14-dage gammel baby. Det skriver den britiske avis Echo.

Til avisen fortæller den dybt rystede mor, at hendes lille dreng kunne være blevet blind, hvis glassplintrene havde ramt ham i øjnene.

For da hun efter braget og barnets skrig så efter ham, er han hans lille krop dækket af glassskår. Derfor advarer moderen nu andre IKEA-kunder til at være på vagt i forhold til skabet.

Episoden skete mens moderen kun var en meter væk fra drengen, der til al held havde det meste af kroppen dækket under et tæppe.

-Jeg var sad ved mit skrivebord, mens min søn lå tæt på mig. Lige pludselig var han dækket i glasskår. Det var kun, fordi han havde tæppet på, at han ikke blev skåret slemt af glasskårene, siger hun til avisen.

Læs også: Dette Ikea-trick koster under 100 kroner, men resultatet er verdensklasse

Den lille dreng slap med en lille ridse i panden. Men da han efterfølgende blev tilset af læger, fortalte de moderen, at hvis han havde fået et glasskår i øjet, kunne det have gjort ham blind.

Moderen klagede med det samme til IKEA og fortale om sin forfærdelige oplevelse.

IKEA har efterfølgende undskyldt overfor moderen, og tilbudt hende 500 kroner kompensation i form af en voucher. Det er dog slet ikke det, hun ønsker.

- De har tilbudt mig at refundere skabet, men det er ikke rigtig nok. Jeg vil ikke have penge eller vouchere. Jeg vil bare have dem til at trække alle skabene tilbage, for jeg mener ikke, de er sikre, og det kan se for andre. Men veninde har dem i sin skønhedssalon, og hun er dybt bekymret for, at det vil ske for hende, siger hun.

IKEA vil nu efterforsker skabene for at sikre, at det ikke vil ske igen. De har dog ingen umiddelbare planer om at trække skabet tilbage, skriver ECHO.

Følg Dagens Advarsler for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip