Iker Casillas droppet i Ronaldos store målshow

24/09/2014

Fodboldklubben Real Madrid vandt tirsdag aften 5-1 hjemme over Elche i Primera Division.

Det var ikke særligt overraskende, og det er vist også set enkelte gange, at superstjernen Cristiano Ronaldo har scoret hele fire gange, som han gjorde mod Elche.

Den store historie efter kampen vil formentlig mere være, at Real Madrid-træner Carlo Ancelotti for første gang i denne sæson havde bænket klubikonet Iker Casillas.

Den 33-årige målmand har været udsat for heftig kritik på det seneste, blandt andre fra dele af Reals fans, og til kampen mod Elche var han erstattet af Keylor Navas.

Costaricaneren, der blev hentet i sommer, lukkede et mål ind efter et kvarters spil, da Edu Albacar bragte Elche foran 1-0 på et straffespark.

Gareth Bale fik dog udlignet fem minutter senere, og før pausen scorede Cristiano Ronaldo to gange, heraf et på straffespark.

10 minutter før tid fuldendte portugiseren sit hattrick, og han nåede lige et enkelt mål mere før slutfløjtet.

Iker Casillas' position har de seneste sæsoner været truet, først af Diego López, som nu er i AC Milan.

Lopez var førstevalg i hele sidste sæson, men Carlo Ancelotti lod dog Iker Casillas stå blandt andet i Champions League, som Real Madrid endte med at vinde.

Keylor Navas havde stor succes med Costa Rica ved VM, hvor holdet nåede frem til kvartfinalen.

Hvis Carlo Ancelotti holder fast i costaricaneren i de kommende kampe, vil det utvivlsomt sætte tryk på spekulationerne om Iker Casillas' fremtid i Real Madrid.