Ikonisk dansk dj tilbage til LA

Skrevet af admin

04/03/2015
Der er altid garanti for en kæmpe fest, når han lægger vejen forbi sit hjemland.Men besøgstiden er nu sluppet op for den danske super-dj Morten Breum, der går under kunstnernavnet Morten.Efter en række danske koncerter i blandt andet Aarhus og København er han nemlig fløjet tilbage over dammen til sit hjem i Los Angeles.- Seks koncerter i Europa er overstået, og de var alle super sjove! Nu glæder jeg mig bare til at komme hjem til Los Angeles, skriver den danske superstjerne om et billede på sin Instagram-profil, hvor han sidder i Københavns Lufthavn og venter på sit fly.Og da hitmageren, der for nylig har arbejdet sammen med verdensstjernen David Guetta, landede i Guds eget land, løftede han sløret for, at han får travlt i den kommende tid.- Dejligt at være tilbage. Nu er det tid til at færdiggøre nogle projekter, skriver han således på sin Twitter-profil om et idyllisk billede af en lang boulevard med palmer på begge sider.Hvilke projekter, han mener, er endnu uklart, men allerede den 7. marts er den danske festabe igen klar med den tunge bas, når han spiller koncert til begivenheden Life In Color i Californien.Se musikerens lufthavnsbillede lige her: https://instagram.com/p/zxOtxKJdfx/?modal=trueOg det idylliske palmebillede her: https://twitter.com/MORTENofficial/status/573004792160649216Newspaq

Mest læste i dag

Der er altid garanti for en kæmpe fest, når han lægger vejen forbi sit hjemland.

Men besøgstiden er nu sluppet op for den danske super-dj Morten Breum, der går under kunstnernavnet Morten.

Efter en række danske koncerter i blandt andet Aarhus og København er han nemlig fløjet tilbage over dammen til sit hjem i Los Angeles.

- Seks koncerter i Europa er overstået, og de var alle super sjove! Nu glæder jeg mig bare til at komme hjem til Los Angeles, skriver den danske superstjerne om et billede på sin Instagram-profil, hvor han sidder i Københavns Lufthavn og venter på sit fly.

Og da hitmageren, der for nylig har arbejdet sammen med verdensstjernen David Guetta, landede i Guds eget land, løftede han sløret for, at han får travlt i den kommende tid.

- Dejligt at være tilbage. Nu er det tid til at færdiggøre nogle projekter, skriver han således på sin Twitter-profil om et idyllisk billede af en lang boulevard med palmer på begge sider.

Hvilke projekter, han mener, er endnu uklart, men allerede den 7. marts er den danske festabe igen klar med den tunge bas, når han spiller koncert til begivenheden Life In Color i Californien.

Se musikerens lufthavnsbillede lige her: https://instagram.com/p/zxOtxKJdfx/?modal=true

Og det idylliske palmebillede her: https://twitter.com/MORTENofficial/status/573004792160649216

Newspaq