Illum-plan om luksushotel på toppen

Illums nye ejer har i flere måneder undersøgt mulighederne for at etablere nogle af Danmarks dyreste hotelværelser i Illum-bygningen, erfarer Berlingske Business.

Topchef hos Illum Søren Vadmand bekræfter, at Illums nye ejer, italienske la Rinascente, har hoteldrømme.

»Vi overvejer muligheden for at etablere cirka ti eksklusive hotelværelser øverst oppe under taget. Det kan være en rigtig god idé, fordi vi har nogle kvadratmeter her på femte sal, hvor der i dag er kontorer, terrasse og en fantastisk udsigt,« siger Søren Vadmand, administrerende direktør i Illum, der understreger, at hotelplanerne endnu ikke er endeligt vedtaget.

Dog er han ikke i tvivl om, at hotelværelserne skal være »eksklusive« og på niveau med det meget roste Hotel Nimb i København.

Illums nye ejer har sat hele 500 millioner kroner af til investeringer i Illum. Det er det største beløb, som nogensinde er investeret i det københavnske stormagasin. Pengene vil blive brugt over de næste fem år og medføre store forandringer på samtlige fem etager i stormagasinet. Målet er at forvandle Illum, som for få år siden var på fallittens rand, til Skandinaviens bedste stormagasin.

Dagens Gossip