Ilsø har udfordret sig selv på transfermarkedet

- Det har været et rigtig spændende transfermarked. Jeg har udfordret mig selv og har haft mere is i maven end jeg normalt ville have haft. Jeg har overvejet hvilke værdier min nye klub skal have. Jeg er sikker på at have fundet den, Bochum og jeg er et kanon match, siger 26-årige Ken Ilsø.

Han kommer til sin nye klub efter at være rykket ned fra Bundesligaen med Fortuna Düsseldorf, hvor han havde kontraktudløb denne sommer. Tirsdag bestod han lægetjekket i Bochum, der efter de to første kampe i sæsonen har samlet fire point i kampen om oprykning til Bundesligaen, hvor klubben har stor erfaring fra.

Det har været et af de parametre, der har tiltalt Ken Ilsø:

- Bochum har smagt Bundesligaen og ved, hvad det kræver at spille på højeste niveau. Samtidig har de benene plantet solidt på jorden. Det tiltaler mig enormt, siger Ilsø og fortsætter roserne:

- Jeg ser en klub, der tør spille fodbold og være offensive, og det ligger godt til mig. Jeg har samlet information, snakket med træner og sportsdirektør. Træneren lader til at besidde den vigtigste del af trænergerningen, nemlig først at være et menneske og derefter træner.

- Alt det forarbejde, jeg har lavet, gør, at jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang. Jeg er en eventyrer, så derfor vil jeg gøre alt for at give Bochums fans store oplevelser.

Ken Ilsø har skrevet en to-årig kontrakt med Bochum, hvor danskere som Søren Colding, Peter Madsen, Peter Graulund, Tommy Bechmann og Michael Lumb har været før ham.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip