Imamer vil ikke begrave terrorister – lad dem rådne op i lighuset

Efter terrorangrebet i Manchester nægter landets imamer at afholde den ceremoni, som skal sende attentatmændene på den sidste og ærefulde rejse til Paradis.

Fanatiske muslimer, der ofrer sig i terrorens og religionens navn, gør det blandt andet i den tro, at de efterfølgende bliver modtaget i Paradis som martyrer.

Men efter terrorangrebet i Manchester  i sidste måned venter gerningsmanden, Salman Abedi, stadig på et liv i Paradis. Imamerne i Storbritannien nægter nemlig at lede terroristen ud på den sidste rejse.

Det skriver Norsk TV2

Det er den største straf

Når en muslim er død, skal han eller hun ifølge islam begraves så hurtigt som muligt ved ceremonien Janazah.

Den ceremoni er endnu ikke blevet afholdt for attentatmanden bag angrebet i Manchester, og står det til de britiske imamer, så kommer ceremonien heller ikke til at finde sted.

De religiøse overhoveder ville ikke have noget med de hellige krigere at gøre før attentatet – og det har ikke ændret sig. Derfor ligger Salman Abedi stadig i lighuset og venter på Janazah, hvor han vil blive tilgivet for sine handlinger i livet og ende i Paradis.

Det er den rejse, som imamerne nægter at sende ham på. I stedet lader de ham ligge og rådne op i lighuset, for det er, ifølge dem, den største straf, som en person, der gerne vil være martyr, kan få.

Det er ikke første gang, at imamer nægter at afholde Janazah for attentatmænd bag terrorangreb. Efter angrebene i Mumbai, Boston og Frankrig nægtede de religiøse overhoveder ligeledes at sende de hellige krigere til Paradis.

Terrorangreb bliver verden over fordømt, når private og offentlige personer udtrykker deres forargelse.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip