Imponeret Laudrup frygter farlige Tottenham

En af sæsonens mest vanskelige kampe. Det er - efter eget udsagn - hvad der venter Michael Laudrup og Swansea, når Tottenham lørdag gæster Liberty Stadium i det sydlige Wales.

I tabellen er Tottenham Premier Leagues fjerdebedste mandskab, men rent spillemæssigt er André Villas Boas' trup endnu længere fremme. Holdet, der kæmper om en plads i næste års Premier League, har spillet flot fodbold det meste af sæsonen, og det har Michael Laudrup bidt mærke i.

- Det er tydeligt, at ligaens bedste hold i denne sæson har været Manchester United. De vinder titlen. Men jeg må sige, at af alle de kampe, vi har spillet, er Tottenham det hold, der har imponeret mig mest. De er stærke, og de har spillere med fart og individuelle evner, så de er svære at spille imod, bedyrede Laudrup på torsdagens pressemøde forud for weekendens kamp.

Swansea er underdog i opgøret mod London-holdet, der i Gareth Bale har en af Premier Leagues absolut bedste spillere. Men Michael Laudrup har også en lille trumf i ærmet. Han kan - hvis alt går vel - sige 'velkommen tilbage' til forsvarskrumtappen Chico Flores, når Tottenham kigger forbi.

¿- Chico ser godt ud. Han mærker lidt til skaden i enkle bevægelser, men det er normalt. Jeg tror mere eller mindre, han er ved at være klar, så hvis han er fit, er det muligt, han er i startopstillingen, sagde Laudrup.

Det er anden gang i denne sæson Swansea og Tottenham krydser klinger. Sidst det skete, i december måned, vandt London-holdet 1-0 hjemme på White Hart Lane.

 

 

 

Dagens Gossip