Indbrud hos Optimera to gange inden for en måned

Tømmerhandlen og byggemarkedet Optimera på Bavnevej i Vamdrup har inden for blot en måned haft besøg af de samme to tyve og hver gang har benyttet nøjagtig samme fremgangsmåde. Det skriver Vamdrup Netavis.

Seneste de ubudne besøg var mandag aften ved 19-tiden. Tyverialarmen gik i gang præcis klokken 19.05.  Og helt, lige som sidste gang, kom tyvene ind på den ellers godt sikrede grund ved at klippe et stort hul i det solide og høje ståltrådshegn, som omgærder både tømmerpladsen og bygningskomplekset.

Hele området er konstant videoovervåget, men det har tyvene åbenbart blæst stort på.

Hos Optimera oplyses til Netavisen, at man via billeder fra overvågningskameraerne har kunnet følge hele forløbet. Tyvene har ved indbrud benyttet samme mørkblå Peugeot Partner eller en Citroén Berlingo - en såkaldt pizzabil.

Bilen har holdt parkeret en halv times tid på en lille stikvej til Bavnevej til gerningsstedet. Her har tyvene åbenbart afventet at sidste medarbejder slukkede og lukkede. Inden bilen kørte gennem hegnet var nummerpladerne enten fjernet eller tildækket.

Tyvene, to mænd – er bevidst - også helt lige som ved indbruddet for en måned siden - gået direkte efter et større parti kostbart Dewalt-håndværker værktøj. Hele operationen tog kun tre minutter.

Under flugten har de dog bakket imod en genstand på pladsen, idet der er fundet et ituslået glas fra en højre baglygte.

Ud over, at det er helt de samme personer, der er tale om, har det ikke været muligt, via videooptagelserne at identificere de to mænd nærmere, i det de hele tiden under hele indbruddet gik med tildækkede hoveder bøjet ned mod jorden. Dog havde den ene en blå jakke på og den anden en helt mørk jakke på.

Billeder fra overvågningskameraerne viser, at efter tyveriet forsvandt bilen med de to tyve ud af samme hul, som den kom ind, og derefter kørte tyvene videre ad Bavnevej mod Industrivej og Vamdrup by.

Det antages, at tyveriet hos Optimera er begået af professionelle tyve. Politiet har ingen spor af gerningsmændene. Politiet vil dog gerne i kontakt med vidner som eventuelt har set bilen holde på den lille stikvej til Bavnevej eller som måske har bemærket andet der kan bruges i efterforskningen.

Dagens Gossip