Indbrudssag vokser. Politiet sigter endnu tre mænd

Tre mænd er blevet sigtet for hæleri og biltyverier i en større sag om indbrudskriminalitet, hvor politiet i forvejen har anholdt og varetægtsfængslet fire mænd.

Det oplyser efterforskningsleder Bent Isager Nielsen onsdag. Han er politiinspektør i politiets særlige enhed for indbrudskriminalitet på Sjælland Task Force Indbrud, TFI, som efterforsker sagen.

To af mændene er sigtet for hæleri, mens den sidste er sigtet for biltyverier, fortæller politiinspektøren. Mændene sidder i modsætning til de fire andre ikke bag tremmer.

- De er løsladt. Der var ikke fængslingsgrundlag, siger Bent Isager Nielsen.

Trods de nye sigtede er sagen ikke færdig opklaret, og politiet efterforsker den stadig.

- Efterforskningen kører planmæssigt, siger efterforskningslederen og fortæller, at der kan komme flere sigtelser og muligvis også flere anholdelser i sagen.

De fængslede mænd har ifølge politiet relationer til rockergruppen Bandidos. Men de tre mænd, som senest er blevet sigtet i sagen, mener politiet derimod ikke har tilknytning til rockergruppen.

Det var 17. november, at en dommer i København valgte at varetægtsfængsle de første fire mænd i sagskomplekset.

Mændene er blevet sigtet for at stå bag mere end ti indbrud i private hjem. Indbruddene er først og fremmest gået ud over borgere i det indre København, på Østerbro og Frederiksberg.

Gerningsmændenes udbytte har ifølge politiet blandt andet været designermøbler, it-udstyr og smykker. De fire mænd er blevet fængslet i 23 dage frem til 10. december.

/ritzau/

Dagens Gossip