Indbrudstyve skar snuden af hunden, men nu har han endelig fundet et hjem

En hund hvis snude blev maltrakteret af vrede indbrudstyve har endelig fundet sig et nyt hjem. 

Hunden bliver kaldt Anubis, og han blev fundet på gaden i Egyptens hovedstad Cairo, hvor han levede et liv gemt under parkerede biler.

Men en dag stødte organisationen Animal Protection Foundation på den udsatte hund, og de besluttede sig for at tage ham under behandling. 

Da et amerikansk ægtepar så et billede af den skamferede hund på organisationens hjemmeside, besluttede de sig for at adoptere ham. 

- I det øjeblik jeg så ham, var jeg helt sikker - jeg vil have den hund hjem. Jeg vil gøre en forskel i hans liv, siger Katiria Declete til en lokal tv-station i Texas, hvor parret bor. 

Det formodes at Anubis tidligere var en vagthund, der blev angrebet af tyve, der ville stoppe ham fra at gø, da de brød ind på en byggeplads. De skar snuden af ham så arrene gik helt op til øjnene. 

Og det amerikanske ægtepar er lykkelige over at kunne gøre en indsats for ham. 

- Det er en drøm at kunne give ham et nyt liv. Men vi ville aldrig have haft råd til det, hvis ikke så mange organisationer havde hjulpet os, siger Katiria Declete, ifølge The Dodo. 

Organisationen 'The Special Needs Animal Rescue and Rehabilitation' har hjulpet med at samle penge ind til den over 11.000 kilometer lange rejse for Anubis. 

- Vi har taget mange hunde fra  Animal Protection Foundation og fragtet dem til USA. Dyr der ellers skulle leve i smerte og desperation i et land, der ikke kan tage sig af dem, siger de til ITV News. 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip