Indbrudstyve troede, ingen var hjemme og brød ind: Så fik de en hel del uventet motion

Skrevet af admin

26/07/2016

Mest læste i dag

Nordsjællands Politi beder om hjælp til at finde en formentlig træt og temmelig tilmudret indbrudstyv.

I fredags ringede en borger fra Esrum til politiet, da han hørte, at to indbrudstyve var brudt ind i hjemmets stue. Borgeren befandt sig selv på førstesalen i huset.

Ifølge politiet selv tændte de sirenerne på politibilen, jokkede speederen i bund og satte kursen mod byen. Uheldigvis for tyvene havde betjentene den meget adrætte politihund Loke med. Den er god til at løbe, så tyvene fik en hel del motion ud af episoden.

Den jagtede tyvene 3,6 kilometer igennem sump og brændenælder. Det lykkedes at anholde en mand med mudder langt op ad buksebenene, som var temmelig stakåndet og udmattet.

- Loke fik ros, en tår vand og et lille hvil, og så fortsatte vi jagten på den anden gerningsmand. Desværre slap sporet efter samlet 3,6 kilometer på en P-plads ved en spejderhytte uden for Esrum, hvor den anden indbrudstyv formentlig var hoppet ind i en ventende bil, lyder det fra Nordsjællands Politi.

Læs også: Pokémonjægere skal hjælpe med at fange disse drabsmænd

Den anholdte er sigtet og varetægtsfængslet for indbruddet. Men politiet leder stadig efter medgerningsmanden.

- Alt det leder os egentlig frem til: Hvis du fredag aften har set en forpustet mand flygte med mudder op og ned af buksebenene, så hører vi meget gerne fra dig på 114. Vi tror, vi ved, hvad han flygtede fra…, skriver politiet.

HAR DU SET EN TRÆT MAND MED MUDDER PÅ BUKSERNE? Fredag aften ringede en Esrum-borger fra førstesalen i sit hjem og...

Posted by Nordsjællands Politi on Tuesday, July 26, 2016

Følg Dagens Efterlysninger for flere lignende artikler: