Indisk mand dræber 14 familiemedlemmer - og sig selv

Skrevet af admin

28/02/2016

Dagens topnyheder

En blodig familietragedie har søndag udspillet sig tæt på den indiske storby Mumbai.

Her dræbte en 35-årig mand 14 af sine familiemedlemmer - heriblandt 6 børn - inden han tog livet af sig selv. Den indiske mand brugte en slagterkniv, men politiet kender endnu ikke motivet.

Manden dræbte angiveligt familiemedlemmerne, efter at hele familien havde været samlet i et hjem lidt nord for Mumbai.

- Han hængte sig selv efter at have skåret halsen over på alle de andre familiemedlemmer, inklusive hans forældre, siger Gajanan Laxkman Kabdule, der er talsmand hos det lokale politi i byen Thane, hvor angrebet fandt sted.

Ifølge en af efterforskerne havde gerningsmanden spærret ofrene inde.

- De første beviser antyder, at den mistænkte havde fastboltet alle husets døre. Og at han har dræbt familien, mens de sov, siger den lokale efterforsker Ashutosh Dumbre.

Den eneste overlevende efter angrebet, mandens søster, blev bragt til hospitalet, efter at naboer havde hørt hende skrige og kalde på hjælp.

Gerningsmanden havde spærret alle mulige flugtveje, og naboerne åbnede derfor et vindue for at kunne bringe kvinden i sikkerhed, lyder det fra lokale medier.

- Vi har stadig ikke haft mulighed for at snakke med gerningsmandens 21-årige søster - den eneste overlevende, siger polititalsmand Kabdule.

Gerningsmanden arbejdede angiveligt for et privat firma i Mumbai, og lokale medier spekulerer i, at den blodige handling skyldes en strid om ejendom.

Efterforskerne mener dog ikke, at der er noget, der tyder på, at stridighederne skulle have ført så vidt som søndagens tragiske massedrab.

/ritzau/AFP