Indisk politi anholder den sidste mistænkte i voldtægtssag

»Et hold betjente anholdt den femte og sidste mistænkte i hovedstaden New Delhi søndag. Han vil nu blive bragt tilbage til Mumbai,« fortæller en unavngiven politibetjent ifølge nyhedsbureauet AFP.

I den grove voldtægtssag blev en 22-årig fotojournalist voldtaget af fem mænd i forbindelse med en fotoopgave i et industriområde i Mumbai. Mændene trængte ind på kvinden og hendes mandlige assistent, som de bandt med et bælte, mens voldtægten stod på.

Ifølge flere indiske medier truede mændene også kvinden med en ituslået ølflaske, ligesom de truede med at afsløre hendes identitet, hvis hun gik til politiet.

Gruppevoldtægten af den 22-årige kvinde har revet op i et åbent sår, fordi den vækker minder om en anden grov voldtægt sidste år. Dengang blev en 23-årig kvinde voldtaget og misbrugt med et jernrør af seks mænd i en bus. Hun døde siden af sine kvæstelser, og historien gik verden rundt.

Samtidig banede den grove voldtægt vejen for en strammere lovgivning, men mange indere stiller ifølge Reuters nu spørgsmålstegn ved, om loven har nogen effekt. Særligt fordi Mumbai, hvor den 22-årige fotojournalist blev voldtaget, betragtes som værende den mest sikre by for indiske kvinder.

Den 22-årig kvinde er stadig indlagt på Mumbais Jaslok Hospital, hvor personalet ifølge AFP fortæller, at hun er i bedring til trods for sine mange skader.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip