Indisk politi anholder endnu en mistænkt for gruppevoldtægt

Her blev en 22-årig fotojournalist voldtaget af fem mænd i forbindelse med en fotoopgave i et industriområde. Mændene trængte ind på kvinden og hendes mandlige assistent, som de bandt med et bælte, mens voldtægten stod på.

Ifølge flere indiske medier truede mændene også kvinden med en ituslået ølflaske, ligesom de truede med at afsløre hendes identitet, hvis hun gik til politiet.

Gruppevoldtægten af den 22-årige kvinde har revet op i et åbent sår, fordi den vækker mindelser om en anden grov voldtægt sidste år. Dengang blev en 23-årig kvinde voldtaget og misbrugt med et jernrør af seks mænd i en bus. Hun døde siden af sine kvæstelser, og historien gik ikke blot Indien, men verden rundt.

Samtidig banede den grove voldtægt vejen for en strammere lovgivning, men mange indere stiller ifølge Reuters nu spørgsmålstegn ved, om loven har nogen effekt. Særligt fordi Mumbai, hvor den 22-årige fotojournalist blev voldtaget, betragtes som værende den mest sikre for indiske kvinder.

En mand var allerede anholdt i sagen forud for lørdagens tilbageholdelse, og politiet efterlyser tre andre mistænkte, som kan være flygtet til millionbyens forstæder.

Lørdagens anholdte har erkendt sin forbrydelse, forklarer politikommissær Satyapal Singh ifølge Reuters.

»Han har indrømmet, han har gjort noget forkert,« siger han.

Den 22-årig kvinde er stadig indlagt på hospitalet, og hendes tilstand er stabil.

»Jeg ønsker ikke, at nogen anden kvinde i denne by og dette land skal gennemgå sådan en brutal fysisk ydmygelse. Gerningsmændene bør straffes hårdt, for de har ødelagt mit liv,« siger hun til avisen Times of India fra sin hospitalsseng.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip