Indoneser sender Viktor Axelsen ud i Hongkong

Viktor Axelsen havde før drillet indoneseren Tommy Sugiarto. Men den talentfulde danske badmintonspiller kunne intet stille op torsdag morgen mod Sugiarto.

Indoneseren vandt 21-17, 21-15 efter 42 minutters spil, og dermed røg Axelsen ud i anden runde af Super Series-turneringen Hong Kong Open.

Axelsen havde overraskende vundet duellanternes første indbyrdes opgør tilbage i marts 2012. Og tidligere i år var parterne ude i en hård tresætter, der varede en time, men som havde Sugiarto som vinder.

I det tredje indbyrdes opgør var Sugiarto godt forberedt, og denne gang blev der slet ikke samme spænding om resultatet.

I første sæt var Axelsen foran flere gange, og det stod helt lige ved 11-11, men derfra blev det en ret så ensidig affære, selv om cifrene antydede noget andet.

Sugiarto kom foran 20-15, inden han tog første sæt med 21-17, og i andet sæt var der endnu større forskel.

Axelsen kunne kun følge med til stillingen 6-6, og derfra øgede femteseedede Sugiarto til 9-6 og siden en 13-8-føring. Og så var der ikke mere at komme efter for den unge dansker.

Bedre gik det tidligere torsdag for herresinglen Hans-Kristian Vittinghus, som vandt 12-21, 21-19, 21-14 over englænderen Rajiv Ouseph.

Kampen varede 49 minutter, og Vittinghus kom flot tilbage, efter at han havde tabt første sæt meget klart. Dermed er Vittinghus klar i kvartfinalen.

Inden torsdagens sejr til Vittinghus stod det 2-2 i indbyrdes opgør mellem de to meget jævnbyrdige spillere.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip