Indonesere overrumpler dansk herredouble ved Masters

Skrevet af admin

27/12/2015

Dagens topnyheder

Badmintonturneringen Copenhagen Masters har for vane at være et stævne, hvor de danske spillere løber med stort set alle sejre. Alligevel blev det til indonesisk sejr, da der søndag aften blev spillet semifinale i herredouble.

Det danske par Mads Pieler Kolding og Mads Conrad-Petersen tabte i tre sæt til verdens nummer 21, Yusuf Ade og Nayaka Arya Pankaryantra Wal fra Indonesien.

Danskerne haltede efter det meste af kampen og slutcifrene lød på 21-14, 16-21, 24-22.

- Det er en øv-fornemmelse. Vi fortjener egentlig ikke at være tæt på, for vi spiller ad helvede til. Men når man så alligevel er så tæt på, så er det faktisk endnu mere øv. Så det er en lidt blandet fornemmelse, siger Mads Pieler Kolding.

Det var en yderst medrivende afslutning på kampen, hvor danskerne overlevede flere matchbolde og også selv havde chancen for at afgøre det. Det lykkedes dog ikke for danskerne, der lige nu ligger nummer otte i verden.

- Vi lavede for mange fejl og gik også fejl af hinanden. Vi viste lidt usikkerhed, men vi skal heller ikke tage nederlaget for mere, end det er, siger han.

Dermed er det potentielle danskerbrag i mandagens finale afblæst. Carsten Mogensen og Mathias Boe vandt tidligere på søndagens deres semifinale, men de skal nu altså møde parret fra Indonesien.

/ritzau/