Indrømmede tre voldtægter på Facebook: - Det var bare for sjov

På Facebook-siden Boston College Confessions kan de studerende anonymt fortælle om små hemmeligheder. Som regel handler det om forelskelser, at se for meget porno eller spise for meget slik. Men i tirsdags dukkede en foruroligende hemmelighed op på siden.

En anonym ung mand indrømmede at have voldtaget hele tre berusede kvinder, skriver Huffington Post. Han undskyldte med, at han var kikset og aldrig fik en chance hos kvinder.

Læs også: Dømt til forvaring for voldtægtsforsøg

Det første overgreb skete angiveligt, da en beruset medstuderende var gået kold på hans kollegium.

- Omsider kunne jeg få det, jeg ville have. Jeg gav hende tøj på igen bagefter (hvilket var sværere, end du tror) og lagde hende i min værelseskammerats seng. Da hun vågnede næste morgen, spurgte hun, hvem jeg var, og hvorfor hun var på mit værelse. Hun kunne intet huske om aftenen forinden. Jeg var taknemmelig, for det betød, at jeg ikke behøvede at undskylde. Jeg sagde, at hun var kommet ind med min værelseskammerat og var gået kold i hans seng omkring kl. 1. Hun takkede mig for at være en gentleman, hvilket jeg klukkede lidt over, skriver manden.

Læs også: 35-årig anholdt for voldtægt i Odense

Næste gang gik det angiveligt ud over en vens kæreste, der også var svært beruset.

- Da jeg var lidt fuld på dette tidspunkt, var min dømmekraft mangelfuld, og jeg gjorde noget, jeg stadig skammer mig over. Jeg udnyttede hende, og det, der bekymrer mig, er, at jeg nød hvert et øjeblik af det. Det var ikke før, jeg blev færdig, at jeg pludselig blev ramt af intense følelser af skam og fortrydelse. Men endnu engang slap jeg afsted med det, skriver han.

Siden lyder det, at han har søgt psykologhjælp, men at han efter skolestart har forulempet endnu en kvinde.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Folkene bag Facebook-siden kontaktede straks politiet og Boston College. Det fik en ung mand til at henvende sig til politiet og fortalte, at det var ham, der stod bag, men at det hele blot var en spøg.

Og politiet er tilbøjelige til at tro på ham, men efterforsker stadig sagen. Uanset hvad kan manden se frem til at blive straffet af sin skole.

Dagens Gossip