Indskifter sikrer Juventus sen sejr i lokalderby

31/10/2015

En scoring af Juan Cuadrado kort før tid betød lørdag aften, at Juventus afværgede endnu en skuffelse i Serie A.

Lejesvenden fra Chelsea sørgede med en scoring i det tredje tillægsminut af hjemmekampen mod Torino for, at de seneste fire års mestre kunne trække sig tilbage med en 2-1-sejr.

Juan Cuadrado nærmest gled ind i Alex Sandros aflevering fra venstre side og scorede fra tæt hold.

Efter sejren i derbyet har Juventus 15 point for 11 kampe, det samme som Torino.

Juventus måtte foretage en tidlig udskiftning, da den tyske midtbanespiller Sami Khedira udgik efter ti minutter og blev erstattet af Juan Cuadrado.

Cirka ti minutter senere stod hjemmeholdets stjernespiller Paul Pogba for en mindeværdig scoring.

Franskmanden afsluttede fra en position uden for straffesparksfeltet med et voldsomt dykkende skud, der fløj hen over Torinos målmand, Daniele Padelli, og ind i målet til 1-0.

Der var blot spillet syv minutter af anden halvleg, da Torino fik udlignet på Juventus Stadium.

Cesare Bovos scoring var nærmest lige så spektakulær som den, Paul Pogba lavede.

Bovo sendte med højrebenet et frispark mod mål, men bolden ramte en af hans holdkammerater og røg tilbage mod ham.

Resolut afsluttede Cesare Bovo med venstrebenet, og Gianluigi Buffon i Juventus-målet nåede nærmest ikke at se, hvad der skete, før bolden fløj som et projektil ind bag ham til 1-1-udligningen.

Målet så ud til at sikre gæsterne et point, men så dukkede Juan Cuadrado op og sørgede for en tiltrængt opmuntring til hjemmeholdet.