Ineffektive Sønderjyske og Vestsjælland delte i porten

Sønderjyske og FC Vestsjælland gjorde mandag aften, hvad AaB og OB gjorde søndag. Vadede i chancer, men brændte dem alle. Derfor sluttede det 0-0.

Dermed har begge hold fem point for fire kampe, hvilket rækker til en placering midt i tabellen.

Sønderjyske gik ind til kampen med et nederlag i frisk hukommelse, mens Ove Pedersens FC Vestsjælland omvendt kom fra en 2-1-sejr over AaB.

Den sejr så ud til at have givet mandskabet fra Slagelse masser af tro på tingene. I hvert fald havde oprykkerne flere oplagte muligheder for at bringe sig på sejrskurs mod Sønderjyske.

Først driblede Thiago Pinto Borges rundt i Sønderjyskes målfelt, men som så mange gange tidligere i sæsonen var brasilianeren uskarp i feltet. Afslutningen endte i stedet på overliggeren.

Lidt senere var det så anfører Henrik Madsen, der sørgede for, at cheftræner Ove Pedersens efterlysning af en angriber ikke bliver afblæst foreløbig. Alene med målmand Marin Skender overplacerede han sin afslutning.

Mens de oplagte chancer primært havde FC Vestsjælland som afsender i første halvleg, vendte kampbilledet sig efter pausen.

Sønderjyderne lykkedes med et hårdt pres og burde i flere omgange have skabt jubel blandt de regnvåde tilskuere.

Adama Guiras afslutning susede knap forbi målstolpen og kort tid efter måtte FC Vestsjælland i to omgange redde på stregen efter en dødbold.

I kampens slutfase var udeholdet tæt på den forløsende scoring. Oprykkerne gik efter sin anden sejr på stribe og indskiftede Søren Berg kom frem til flere gode muligheder. Men nøjagtig som sine med- og modspillere manglede skarpheden.

Derfor sluttede det som det startede.

     

Dagens Gossip