Informationsskærme i bybusser

Skrevet af Elo Christoffersen

28/01/2014
Herning bybusser får nu installeret informationsskærme, og fra 1. marts kan kunderne læne sig tilbage og blive informeret omkring deres bustur. Hvor langt er bussen? Hvornår ankommer den til næste stoppested? Og hvilke andre busser eller tog, kan der skiftes til? Kunderne kan desuden glæde sig til nyhedsformidling og gratis internet. Netop information omkring bussens køretider har stor betydning for kundernes tryghed og tilfredshed med busrejsen. Der er mange udefrakommende faktorer, der kan forsinke bussen, så den ikke kan overholde køreplanen. Sidder man fx i en forsinket bus og skal videre med en anden bus, kan det være frustrerende ikke at vide, hvornår bussen ankommer. Bussen benytter aktuelle gps-informationer til at skabe information omkring forsinkelser og skiftemuligheder. Værdifuld information der gør busrejsen lettere for kunderne.

Mest læste i dag

Herning bybusser får nu installeret informationsskærme, og fra 1. marts kan kunderne læne sig tilbage og blive informeret omkring deres bustur. Hvor langt er bussen? Hvornår ankommer den til næste stoppested? Og hvilke andre busser eller tog, kan der skiftes til?

Kunderne kan desuden glæde sig til nyhedsformidling og gratis internet.

Netop information omkring bussens køretider har stor betydning for kundernes tryghed og tilfredshed med busrejsen. Der er mange udefrakommende faktorer, der kan forsinke bussen, så den ikke kan overholde køreplanen. Sidder man fx i en forsinket bus og skal videre med en anden bus, kan det være frustrerende ikke at vide, hvornår bussen ankommer.

Bussen benytter aktuelle gps-informationer til at skabe information omkring forsinkelser og skiftemuligheder. Værdifuld information der gør busrejsen lettere for kunderne.